Search
Close this search box.
Over ons Huizen

De redactie van Huizen Nieuwsblad werkt dagelijks hard om de inwoners van Huizen van het laatste lokale nieuws te voorzien. Lokaal, want wij focussen ons alleen op wat er gaande is in Huizen en de directe omgeving van Huizen. Dit maakt ons nieuws hyperlokaal, want op geen andere site vind je het nieuws voor elke buurt in Huizen verzameld op één plek.

Met liefde voor onze stad

Wat er in Huizen gebeurd gaat ons allemaal aan. Het is fijn om te weten voor iedereen in Huizen wat er gaande is en wat er speelt in je eigen omgeving. HuizenNieuwsblad is er voor de inwoners van Huizen.

Lokale redacteurs

Onze redacteurs van HuizenNieuwsblad.nl komen uit Huizen en omstreken of zijn voor uiteenlopende reden erg begaan met de stad. Wij zijn betrokken met onze gemeenschap en delen het nieuws met alle liefde.

Hyperlokaal

Nieuws, informatie en activiteiten per buurt in Huizen. Wanneer er belangrijk nieuws te melden is, kun je dat overal lezen. Maar hier vind je al het nieuws per buurt. Dit onderscheidt HuizenNieuwsblad van andere nieuwsplatformen.

Meer dan alleen nieuws

Waar en wanneer zijn er rommelmarkten, welke sportclubs zijn er gevestigd en waar kun je terecht om spullen voor je woning aan te schaffen. HuizenNieuwsblad.nl voorziet de lezer meer dan alleen het nieuws in Huizen.