Search
Close this search box.

Bij het bedrijf VG Trading in Huizen is er veel veranderd. VG Trading zal vanaf nu een nieuwe, frisse stijl gaan uitdragen. Het familiebedrijf aan de Ambachtsweg, begonnen als leverancier van tweedehands kantoormeubilair, heeft recentelijk een naamsverandering ondergaan en zal verdergaan onder de naam Van Garderen Kantoormeubelen. Deze veranderingen gaan gepaard met een aantal nieuwe producten en deals, met een focus op duurzaamheid en ergonomie.

Ergonomisch kantoormeubilair

De focus ligt bij Van Garderen Kantoormeubelen op ergonomisch werken. Van Garderen Kantoormeubelen is een pionier op het gebied van ergonomisch werken en biedt een uitgebreid assortiment aan producten en oplossingen, waaronder verstelbare bureaus, ergonomische stoelen. Je kunt ook deskbikes bestellen om te blijven bewegen tijdens lange werkdagen.

Een nieuwe showroom

Bij Van Garderen Kantoormeubelen kun je terecht voor bureaustoel, bureaus en accessoires voor kantoor. Je kunt hier ook terecht voor een volledige projectinrichting. Enkele maanden geleden onderging de showroom van Van Garderen Kantoormeubelen al een transformatie. Een uitgebreide wand werd geïnstalleerd, voorzien van diverse bureaustoelen. Klanten kunnen zo gemakkelijk de opties bekijken en bureaustoelen uitproberen. Er zijn ook tal van zit-sta bureaus beschikbaar om uit te proberen in de vernieuwde showroom.

Aandacht voor duurzaamheid

Van Garderen Kantoormeubelen zet zich actief in voor een milieuvriendelijke toekomst, met een sterke nadruk op duurzaamheid en circulariteit. Als onderdeel van hun toewijding aan een circulaire economie introduceert het bedrijf de Regain bureaustoel. Deze is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Daarnaast biedt de NMBRS-collectie, gemaakt van 100% gerecyclede stoffen. Ook een nieuw initiatief van Van Garderen Kantoormeubelen is de Green Deal, waarbij zij oude bureaustoelen meenemen en recyclen bij de levering van een nieuwe.

Benieuwd naar de vernieuwde producten en showroom van Van Garderen Kantoormeubelen? Via de website VGKantoormeubelen.nl kun je gemakkelijk een afspraak inplannen. Het bedrijf is gevestigd aan de Ambachtsweg 26 in Huizen.